Privacybeleid

Omdat u mijn website bezoekt informeer ik u over hoe ik om ga met de persoonlijke gegevens die ik via mijn site van u krijg. Mocht er na het lezen van deze privacyverklaring toch nog iets onduidelijk zijn, neem dan alsjeblieft contact met me op.
Ik ga zorgvuldig om met de gegevens die u op mijn site achterlaat. Deze worden alleen gebruikt om de site goed te laten functioneren (zoals Cookies en Google Analytics), om u een reactie te kunnen geven (als u de contactpagina gebruikt) of om uw inschrijving op mijn nieuwsbrief in orde te maken (via LaPosta). Bovendien worden de gegevens (spoedig) verzonden via een veilige verbinding (SSL-certificaat). Over al deze onderdelen leest u hieronder meer.
Uw gegevens worden niet aan derden gegeven, tenzij ik daartoe verplicht ben door wet- of regelgeving, bijvoorbeeld de belastingdienst.

Wie ben ik

Will-Being, Wellness voor voeten, lichaam en geest
Deldensestraat 59
7601 RX Almelo
Telefoon: 06-18290806
www.will-being.nl
info@will-being.nl

Mijn naam is Wilma Bakker en neem de verantwoordelijkheid voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen

Persoonsgegevens voor de praktijk

Will-Being verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Persoonsgegevens/klantgegevens die wij verwerken ten behoeve van de praktijk: Voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, geslacht.
Vanaf 25 mei 2018 zal ik mondeling met u vóór elke afspraak uw behandeling doorspreken. Dit wordt niet meer gedocumenteerd. Op deze manier weten we beide dat uw behandeling verantwoordelijk verloopt.

Waarvoor gebruik ik de gegevens? 

  • Maximaal 12 keer per jaar kunt u van mij een digitale nieuwsbrief ontvangen, dit zal niet in een bepaalde regelmaat komen. Maar alleen als er nieuws te melden is vanuit de praktijk.
  • Afspraken maken/wijzigen o.a. via het website contactformulier, per e-mail of telefoon.
  • Het maken van een op maat gemaakte cadeaubon.
  • Informatievoorziening/wijzigingen over behandelingen.
  • Versturen van de nieuwsbrief.
  • Persoonlijke gegevens heb ik opgeslagen op papier in de vorm van een persoonlijk dossier en zijn in een afgesloten kast in de praktijk aanwezig. Deze kunt u altijd inzien en indien gewenst laten verwijderen.
  • Elke klant zal vanaf 25 mei 2018 een nieuw (beknopt) anamnese formulier invullen. Uw oude formulier wordt vernietigd. Heeft u behoefte dit papieren formulier zelf te bewaren, laat me dit dat weten voor 25 mei 2018.
  • Medische gegevens zullen niet meer opgeslagen worden in uw dossier, maar worden mondeling met u besproken tijdens elke behandeling.
  • Will-Being  verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Persoonsgegevens via de website

Gegevens over uw activiteiten op mijn website: IP-adres, internetbrowser en apparaat type, surfgedrag. (statistieken)

Cookies

Will-Being gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Wij maken op onze website gebruik van statistieken en Google Analytics.
Wij vergemakkelijken het delen van onze info via Sociale Media via de plugin Share this.
Wij maken het u makkelijk ons te vinden op de Sociale Media kanalen via de plugin Add This.
Wij hebben een geïntegreerd contactformulier op de website en een aanmeldformulier voor onze nieuwsbrief bij LaPosta.

Al deze toepassingen maken gebruik van cookies om het gebruik van de geboden toepassingen voor u als gebruiker van onze website makkelijker te maken.

Formulieren

Middels de website kunt u een afsprakenformulier en een aanmeldformulier voor de nieuwsbrief invullen. Hier vragen we niet meer info van u dan nodig is.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Op deze website wordt gebruik gemaakt van Google Analytics, puur om af en toe te bekijken hoe de website bezocht wordt. Gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Met wie we data delen

Will-Being verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Will-Being blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Hoe lang we data bewaren

Will-Being bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren in verband met de belastingdienst een bewaartermijn van 7 jaar.

Voor gebruikers die geregistreerd zijn op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten u heeft over uw data

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Will-Being en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@will-being.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Will-Being wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waar we uw data naartoe sturen

Website:
Reacties van bezoekers op blogberichten of webpagina’s kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden. Reacties achterlaten is echter momenteel niet mogelijk, wellicht in de toekomst.

Aanvullende informatie

Hoe we uw data beveiligen

Will-Being neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@will-being.nl

De website wordt bij Hensel Hosting gehost, en heeft (spoedig) een SSL veiligheidscertificaat.

Geautomatiseerde besluitvorming met gebruikersdata

Will-Being neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen, over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.