Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Om de massage en behandelingen zo soepel mogelijk, voor u en voor mij zelf, te laten verlopen hanteer ik een aantal voorwaarden.
Als u een afspraak voor een massage of andere behandeling met Will-Being maakt, ga ik ervan uit dat u kennis genomen heeft van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

1. Ik ( Wilma Bakker) ben een preventief en curatief therapeut en masseur. De massages en behandelingen die ik aan u geef zijn niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. In bepaalde gevallen kan ik besluiten om af te zien van het geven van een behandeling. Het is mogelijk om klachten te verminderen of te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de veelvoorkomende nek- schouder- en rugklachten en kunnen we werken aan uw ontspanning.

2. Will-Being bevindt zich op de begane grond. U hoeft dus geen trap op.

3. Will-Being heeft geen wachtruimte, kom daarom op tijd. 5 minuten voor aanvang is wenselijk, dit geeft rust voor u maar ook voor mij. Komt u te laat, dan gaat dit van de behandeltijd af.

4. Bij het maken van een afspraak wordt altijd naar uw naam, adresgegevens, emailadres en telefoonnummer gevraagd. Dit is voor de administratie. Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

5. De klant is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan, die verstrekt wordt tijdens het intakegesprek, zodat ik de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.

6. Wederzijds respect in een veilige sfeer voor zowel u als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een behandeling.

7. Bij vele behandelingen gebruik ik olie. Er kunnen olievlekken op uw kleding komen. Will-Being is niet verantwoordelijk hiervoor. Trek dus niet uw nieuwste kleding aan.

8. U kunt van mij verwachten dat hygiëne belangrijk is, ik verwacht dat van u als klant ook.

9. In de praktijk gebruik ik olie waar resten van noten in zitten. Heeft u allergieën dan zijn er andere mogelijkheden, denk aan Arnica-, kokos- druivenpit olie. Geef het tijdig door met oog op het verwarmen van de olie voor uw behandeling.

10. De diploma’s en certificaten die ik heb behaald, zijn voor u beschikbaar om te zien.

11. Vriendelijk wordt verzocht om mobiele telefoons, piepers e.d. uit te schakelen of op stille stand te zetten vlak voor aanvang van de massage. Foto’s mogen alleen gemaakt worden als u dit even vraagt.

12. Bent u zwanger en wilt u gemasseerd worden, dan kan dit vanaf de 13e week. In bijzondere gevallen kunt u ook eerder in de zwangerschap terecht. Hiervoor heb ik zowel voor massage als voor voetreflex een aparte opleiding gedaan.

13. De massages die ik geef, hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Klanten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen worden per direct uit mijn massagepraktijk verwijderd.

14. Indien u onder invloed van drugs en/of alcohol bent kan er geen behandeling plaatsvinden.

15. Will=Being is niet verantwoordelijk voor beschadiging, of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant. Alles ligt in de ruimte waar u zelf ligt.

16. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op de oprit of anders aan de openbare weg in de straat.

17. U kunt in de praktijk niet pinnen. Betalen met een cadeaubon van Will-Being is altijd mogelijk.

18. Bij Will-Being kunt u gebruik maken van strippenkaart. U koopt bijvoorbeeld een strippenkaart van vijf behandelingen. U betaalt na afloop van de 1e behandeling de 5 strippenkaart ineens. Vervolgens krijgt u een stempel na elke behandeling.

19. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur geannuleerde afspraken worden 50 % aan u doorberekend.

20. Bij Will-Being betaalt u direct na uw behandeling. Graag contant en gepast. Een betaalverzoek via uw mobiel is ook mogelijk. Hiervoor heeft u in sommige gevallen uw reader nodig. Deze betaling gaat via de app Tikkie

21. Will-Being stuurt u regelmatig een e-mail in de vorm van een nieuwsbrief. Hiervoor kunt u zich aanmelden en u geeft dan meteen toestemming om u mail te blijven sturen. U krijgt alleen een mail als er nieuwe ontwikkelingen in de praktijk zijn. Dat zal maandelijks kunnen zijn maar ook minder frequent.

22. Will-Being kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor enige gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage die ik aan u geef.

23. De algemene voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Will-Being te allen tijde gewijzigd worden.

24. Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief of / en u maakt een afspraak via de website dan geeft u toestemming om uw contactgegevens te mogen gebruiken.

Wellnesspraktijk Will-Being [Wilma Bakker]
Deldensestraat 59
7601 RX Almelo
Mobiel: 0618290806
KvK: 08215550